O nama

Medikid je osnovan kao zajednica zdravstvenih profesionalaca posvećenih očuvanju i unaprjeđenju zdravlja djece. Pružamo visok nivo zdravstvene njege djeci, od novorođenačkog uzrasta do adolescencije.

Mi smo i prva privatna neonatološka ordinacija u Crnoj Gori.

Kvalitetna zdravstvena njega podrazumijeva znanje i iskustvo iz raznih oblasti. U Medikidu smo uspjeli da obezbijedimo veliki izbor subspecijalnosti pedijatrije.

alternative

Pružamo preglede, konsultacije i liječenje djece iz sljedećih oblasti:

Medikid je lider u primjeni savremenih tehnologija u Crnoj Gori.

Pružamo usluge emedicine, ultrazvučne dijagnostike i drugih testova i ispitivanja neophodnih za uspješno liječenje djece, na najsavremenijoj opremi.Tim

Dr Sandra Burić, naš osnivač i vodeći neonatolog, sa timom stručnjaka iz više od 15 oblasti, omogućiće vrhunski nivo zdravstvene usluge za Vaše novorođenče ili starije dijete.

Naš tim čine visokostručni ljekari sa višegodišnjim iskustvom koji su svoje karijere posvetili liječenju djece. Oni su lideri u svojim oblastima, prate savremene metode u medicini, posjećuju međunarodne konferencije, učestvuju u istraživanjima i stalno se usavršavaju.

Svaki član našeg tima koji učestvuje u pružanju zdravstvene njege obučen je za rad sa djecom.

Ako želite da postanete dio našeg tima, pogledajte stranicu KARIJERA.Filozofija

Najbolju zdravstvenu njegu djeci mogu pružiti samo ustanove koje su usko specijalizovane za liječenje djece, kao što je Medikid. Kvalitetna zdravstvena njega djece zahtijeva stručan kadar i savremenu opremu, ali i pristup prilagođen radu sa djecom.

Svjesni smo da za djecu posjeta ljekaru može biti stresno iskustvo, zato smo se potrudili da ambijent naše ordinacije osmislimo tako da se u njemu svako dijete osjeća sigurno i udobno.

Zalažemo se za pristup pružanja medicinske njege koji se fokusira na porodici. To znači da naši ljekari prepoznaju da je porodica glavni izvor podrške svakog djeteta, i zajedno sa njom rade na planiranju i pružanju zdravstvene njege i donošenju odluka.


RECENZIJE

Rekli su o nama

Vanja Mitrović

Roditelj redovnog pacijenta

Topla preporuka svim roditeljima i onima koji će to uskoro postati. Medikid će uvijek biti naš prvi i pravi izbor! U prijatnom ambijentu, dr Burić i cijeli njen tim se na profesionalan, izuzetno stručan, posvećen i vrlo ljubazan način brinu o zdravlju naših najmlađih, te čine da se osjećamo sigurno i bezbrižno nakon svake kontrole i posjete. Srećna sam sto smo izabrali dr Burić da prati razvoj naših djevojčica.

Anonimni

Roditelj redovnog pacijenta

Ljubazno i stručno osoblje, posvećenost djetetu, detaljno pojašnjenje roditeljima o svim aktuelnim stanjima kod djeteta, dostupnost ljekara za konsultacije i putem telefona. Sve pohvale!

Maja Tapušković

Roditelj redovnog pacijenta

Sve pohvale za divnu dr Burić i njen tim, uz njih je roditeljstvo mnogo lakše.

Anonimni

Roditelj redovnog pacijenta

Ljekari su posvećeni tome da dijete uvijek dobije najbolju njegu, čak i telefonskim putem. Uvijek su pristupačni i daju podršku i savjet. Roditeljima daju opširne preporuke, a svoje vrijeme ne štede prilikom pregleda pacijenta. Temeljni su i spremni da odgovore na svako postavljeno pitanje.

Anonimni

Roditelj redovnog pacijenta

Ljekari su veoma pristupačni, ljubazni, održavaju kontakt telefonom sve dok se ne uvjere da je dijete u potpunosti ozdravilo. Imaju lijep pristup koji je prilagođen i najmlađim posjetiocima za koje su doktori uglavnom bauk.

Anonimni

Roditelj redovnog pacijenta

Najviše mi se dopada stručnost i ljubaznost osoblja, prijatan ambijent. Dragi i dobri ljudi koji čuvaju zdravlje moje djece.

Napišite recenziju